Asian Naturals Teriyaki Wok

Til 4 personer

Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser:

  • 1 glas Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Teriyaki (240 ml)
  • 2 spsk. olie (fx kokosolie)
  • 350 g kyllingefilet, i strimler á ca. 1 cm
  • 1 rødløg, grofthakket
  • 1 gul peberfrugt, i strimler á ca. 1 cm
  • 150 g champignon, i skiver
  • ½ broccoli, i buketter (blancheret i 30 sekunder)
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • 250 g Go-Tan økologiske ægnudler

 

Fremgangsmåde:

  1. Tilbered nudlerne som angivet på pakken.
  2. Varm olie i en wok eller stegepande og lynsteg kyllingestrimlerne ved høj varme til de har fået lidt farve.
  3. Tilsæt løg, peberfrugt, champignon og blancheret broccoli og lynsteg i ca. 2 minutter.
  4. Tilsæt Go-Tan Asian Naturals woksauce og lynsteg i yderligere ½ minut.
  5. Drys forårsløg over retten og server med ægnudler.

 

Tip: Kylling kan erstattes af oksekød, der også passer godt til Teriyaki.