Asian Naturals Sweet & Sour Wok

Til 4 personer

Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser:

  • 1 glas Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Sweet & Sour (240ml)
  • 2 spsk. olie (fx kokosolie)
  • 350 g kyllingefilet, i strimler á ca. 1 cm
  • 1 rød peberfrugt, i strimler á ca. 1 cm
  • 1 squash, halveret og skåret i skiver á ca. ½ cm
  • 125 g bønnespirer
  • 1 håndfuld basilikumblade eller forårsløg i tynde skiver
  • 250 g Go-Tan risnudler

 

Fremgangsmåde:

  1. Tilbered risnudlerne som angivet på pakken.
  2. Varm olie i en wok eller stegepande og lynsteg kyllingestrimlerne ved høj varme til de har fået lidt farve.
  3. Tilsæt peberfrugt og squash og lynsteg i ca. 2 minutter.
  4. Tilsæt Go-Tan Asian Naturals woksauce og bønnespirer og lynsteg yderligere ½ minut.
  5. Drys med basilikum eller forårsløg og server med risnudler.

 

Tip: Kylling kan erstattes af store rejer, der også passer perfekt til Sweet & Sour.