Asian Naturals Red Curry Wok

Til 4 personer

Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser:

  • 1 glas Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Red Curry (240ml)
  • 2 spsk. olie (fx kokosolie)
  • 350 g kyllingefilet, i strimler á ca. 1 cm
  • 1 rødløg, grofthakket
  • 1 gul peberfrugt, i strimler á ca. 1 cm
  • ½ aubergine, i kvarte skiver á ca. ½ cm
  • 200 g frisk spinat, i strimler
  • 1 håndfuld frisk koriander eller basilikum
  • 250 g jasminris

 

Fremgangsmåde:

  1. Tilbered ris som angivet på pakken.
  2. Varm olie i en wok eller stegepande og lynsteg kyllingestrimlerne ved høj varme til de har fået lidt farve.
  3. Tilsæt løg, peberfrugt og aubergine og lynsteg i ca. 2 minutter og tilsæt dernæst spinat.
  4. Tilsæt Go-Tan Asian Naturals woksauce og lynsteg i yderligere ½ minut.
  5. Drys med krydderurt og server med ris.

 

Tip: Kylling kan erstattes af laks, der også passer godt med rød karry. Lynsteg strimler af laks og læg dem til side, mens grøntsagerne steges, så fisken ikke steges for meget.