Asian Naturals Chilli Garlic Wok

Til 4 personer

Tilberedningstid: 20 minutter

 

Ingredienser:

  • 1 glas Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Chilli Garlic (240ml)
  • 2 spsk. olie (fx kokosolie)
  • 200 g kyllingefilet, i strimler á ca. 1 cm
  • 200 g tigerrejer, kogte og uden skal
  • 1 rød peberfrugt, i strimler á ca. 1 cm
  • 300 g grønne bønner (kogt i ca. 5 minutter)
  • 125 g bønnespirer
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • 250 g Go-Tan ready-to-wok nudler

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og dræn nudlerne som angivet på pakken.
  2. Varm olie i en wok eller stegepande og lynsteg rejerne ved høj varme i ca. ½ minut og læg dem til side. Lynsteg derpå kyllingestrimlerne til de har fået lidt farve.
  3. Tilsæt peberfrugt og grønne bønner og lynsteg i ca. 2 minutter.
  4. Tilsæt Go-Tan Asian Naturals woksauce, rejer og bønnespirer og lynsteg i yderligere ½ minut.
  5. Tilsæt nudlerne og lad dem varme igennem i ca. ½ minut.
  6. Drys med forårsløg og server.

Tip: Rejerne kan udelades, eller kylling og rejer kan erstattes af svinefilet.